Zondag 23 februari
12:00


Herbeleef de sfeer van een Venetiaans banket uit de barokperiode, gekruid met optredens van acteur Bruno Georis en muzikale interventies door de laureaten van het concours Première.
Het 18e-eeuws Venetiaans menu wordt samengesteld door onze musicoloog Marc Vanscheeuwijck en chef-kok Thierry Lefevre.
Menu:
ANTIPASTI :
Spritz (origineel recept)
Baccalà conzo (baccala met olijfolie en citroen)
Crostoni ai funghi (Polenta toast met champignons)
Radicio all’asiago (gegrilde roodlof in fondu met Asiago (kaas))
PRIMO :
Pasta e fasoi alla veneta (pastasoep met witte bonen op Venetiaanse wijze)
SECONDI :
Faraona arrosta con mele e castagne (geroosterde parelhoen met appel en kastanjes)
o
Baccalà al sedano rapa (kabeljauw met knolselder en Grana Padano)
o
Finocchi al latte stufati (venkel voorgekookt met melk en Grana Padano)
Elk gerecht wordt geserveerd met rozemarijnaardappeltjes
DOLCI :
Tiramisù alla Trevigiana (Tiramisu naar een recept uit Treviso)
CAFFE:
Caffè alla napoletana (koffie op Napolitaanse wijze)
Wijnen:
Pinot Grigio D.O.C. Venezie, Paladin, 2023 (wit)
Valpolicella D.O.C. Valpantena, Cantine Bertani, 2022 (rood)
BOEKINGEN SLUITEN OP 19 FEBRUARI OM MIDDERNACHT!